Kamara fotbal cu Brasil

Suntem in finala!

După festivalul de goluri de ieri în fața Italiei, pe care a învins-o cu 7 – 1, România avea de dat cel mai greu test de pâna acum, la Campionatul Mondial al Artiştilor Fotbalişti “Art-Football”. În semifinala de azi, România a întalnit o Brazilie în forma mare. Deşi anul trecut, Naționala Artiştilor Fotbalişti Români reusise să ajungă în finală, nimic nu-i garanta prezența în ultimul act şi anul acesta. Mai ales ca România pierduse ultima finală, tocmai în fața aceleaşi echipe Cariocas.

Astăzi însă, echipa condusă de fostul internațional Daniel Chiriță, mânată de o dorință mare de a învinge Brazilia, a dat tot ce era mai bun pentru a ajunge în marea finală…

Brazilienii au început mai bine şi la fel ca anul trecut, au reuşit sa deschidă repede scorul prin acelaşi jucător care reuşise primul gol în finala ultimului Campionat, actorul de telenovele, Marcio Kieling. România nu a ținut cont de golul încasat şi a jucat inteligent şi cu o forță de grup remarcabilă. Deşi au lipsit din echipă, Aurelian Temişan, Adrian Enache ( care a dat o dublă în meciul cu Italia ) şi Cornel Păsat ( accidentat ), România şi-a arătat colții şi a reuşit după pauză să restabilească egalitatea prin Cristian Dumitrache ( jucătorul de altă profesie decât fotbalul sau muzica din lotul României), şi apoi la 8 minute distanță, a dat golul victoriei prin acelaşi Cristian Dumitrache cu un şut plasat la colțul lung. La 2 – 1, Brazilia era în corzi şi România în cărți pentru finală.

Conştienți că pot pierde în premieră finala ( Brazilieni au jucat toate finalele de până acum ) Artiştii-Fotbalişti Cariocas s-au montat şi au atacat în valuri. Dar valurile s-au lovit de o apărare de beton cum zic ziarele ruseşti, compusă din Rareş Varniote ( Free Deejays ) care a salvat două goluri de pe linia porții ), Kamara ( Alb Negru ) care a dominat orice duel la sol, Mircea Brânzei ( Blue Ice ) care a fost rege în aer şi Marian Iurchivici (actor trupa ACFOR) care a fost de fiecare data acolo unde a trebuit. Ei au fost ajutați de închizătorul Daniel Chiriță, care deşi nu a dat gol, a facut cel mai bun meci de pâna acum la acest turneu. Andrei (Alb Negru ), Capitanul echipei, a alergat precum un cal de curse şi a oprit majoritatea acțiunilor a echipei campioane. Pe benzi Lixandru Florin ( Trouble Crew ) pe stânga şi Valentin Stan ( Actor trupa ACFOR ) pe dreapta au creat breşe în apărarea Braziliana şi au obosit fundaşi şi mijlocaşi de bandă a echipei sud-americane. Marian Grama a fost imperial la mijlocul terenului, Cristian Dumitrache a fost percutant şi decisiv. Iar Adrian Robu ( actor trupa ACFOR ) a fost providențial în poartă, salvând câteva mingii pe care scria gol. Pe parcurs în teren şi au făcut apariția cu succes, Paul Gheorghe ( Trouble Crew ), revenit după o accidentare gravă în primul meci al României şi Florin Moise ( Dj Moise ), care a ținut bine de minge.

România reuşeşte să reediteze performanța de anul trecut, învingând din nou Campionana Mondială en titre. Dacă anul trecut România întrecea Rusia în semifinală cu 3 – 0, anul acesta a fost rândul Braziliei să se recunoască învinsă în fața Artiştilor-Fotbalişti Români.

În cealaltă semifinală a zilei, Rusia a facut 1 – 1 cu Israelul, dar a pierdut la penalty-uri cu 2 – 0, scorul final fiind 3 – 1. De specificat ca în poarta Israelului a stat fostul internațional cu 45 de selectii la Națională şi cu 100 de meciuri în Liga 1 Israeliană, Portarul Rafi Cohen, retras din activitate anul trecut.

Astfel, finala mică se va juca între Rusia si Brazilia ( Ultimele două Campioane Mondiale ) şi Finala Mare va fi între România şi Israel. Ambele meciuri se vor juca pe Stadionul Lokomotiv Moscova, pe 1 Iunie şi va fi urmat de un meci demonstrativ între Russia şi Restul Lumii.

România…Victorieeeeeee!!!

Pentru Romania au jucat:

1. Adrian Robu ( actor ACFOR, model şi artist foto)
2. Andrei (Alb Negru)
3. Rareş Varniote ( Free Deejays)
4. Valentin Stan ( Actor trupa ACFOR)
5. Daniel Chiriță (Antrenorul-jucător al Naționalei Artiştilor Fotbalişti, Fost internațional).
6. Marian Iurchivici ( actor trupa ACFOR)
7. Kamara (Alb Negru)
8. Mircea Brânzei ( Blue Ice )
9. Lixandru Florin ( Trouble Crew )
10. Marian Grama ( Fost Fotbalist Petrolul Ploiesti)
11. Cristian Dumitrache ( jucătorul de altă profesie decât fotbalul sau muzica ), care a marcat două goluri astăzi Brazilei )
12. Paul Gheorghe ( Trouble Crew )
13. Florin Moise ( Dj Moise )

Din lot mai fac parte:

14. Aurelian Temisan
15. Adrian Enache
16. Bogdan Taşcău ( Free Deejays )
17. Cornel Păsat
18. Andi Grasu ( Vocea României )
19. Mihail Tiberiu Ioana (Actor)
20. Cristian Dascaliuc ( jucător de altă profesie decât fotbalul sau muzica )

Din delegație mai fac parte:
– Mihail Lazăr ( Actor şi Cantautor, Preşedintele fondator al echipei Naționale a Artiștilor Fotbaliști )
– Nicu Burcină ( Maseur )
– George Lazăr ( Secretarul Naționalei Artiştilor Fotbalişti )
– Alexandru Bucevschi ( Cameraman )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>