Godzilla

Am vazut Godzilla

Un film bun până în minutul 45, când părinții actorului principal mor în mod tragic.

Juliette Binoche şi Bryan Cranston salvează o parte din film. Doar o parte, pentru ca după ei, vine potopul, şi la propriu şi la figurat. Odată cu ei şi filmul îşi dă duhul. Băiatul lor nu salvează nici lumea (Godzilla o va face) şi nici filmul (aici Godzilla nu a mai avut ce să facă)

Povestea filmului e alta față de cea originală. Monstrul marin cu care ne-am obisnuit, e mai mare, mai puternic şi s-a transformat din distrugător în băiat bun, mai aruncă şi un laser pe gură care pune inamicul la respect.

Godzilla se lupta cu insecte gigantice cu cap de Aliens şi corp de muste Tse -Tse… Ca să salveze lumea, Monstrul din adâncuri îsi pune viața în pericol, Godzilla e Arnold Scharwzenegger.

Glonțele îl mângaie precum ploaia şi cu o lovitură pune adversarul la pământ, Godzilla e Chuck Norris.

Singur într-un război cu o armată şi cu alți monştri, Godzilla iese învingător, Godzilla e Sylvester Stallone şi Bruce Willis în acelaşi timp.

Atenție, Godzilla e un Cocktail care poate provoca indigestie. A se consuma cu moderație, până în minutul 45.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>